Sporočamo, da je na voljo še nekaj vstopnic za predavanje ob 20.30. Nakup vstopnice je možen le še osebno v muzeju. Rezervacij brez plačila ne sprejemamo!

Zaradi velikega interesa in popolnoma razprodane dvorane z veseljem sporočamo, da smo uspeli zagotoviti še en termin predavanja Latok I na isti dan ob 20:30 uri. Rezervacije so možne preko telefona ali maila. Menjava terminov ni možna.

Vabljeni!

 

Vabljeni na premierno predavanje Luke Stražarja in Aleša Česna, ki sta z Britancem Tomom Livingstonom šele druga v zgodovini in prva s severne strani osvojila Latok I, 7145 m visok vrh v Karakorumu, Pakistan.

Alpinista bosta svoje prvo predavanje o zgodovinski odpravi pripravila v Slovenskem planinskem muzeju

v petek, 16. novembra 2018, ob 18. uri.

Vstopnice bodo na voljo na recepciji muzeja od 17. oktobra dalje. Število sedežev je omejeno, zato vam svetujemo, da si vstopnico zagotovite čimprej.

Vstopnina: 10,00 €

Pred predavanjem, ob 17. uri istega dne, pa vas vabimo na voden ogled muzejske razstave o slovenskih alpinistkah Korajža je ženskega spola.

Po razstavi bosta vodili avtorica Saša Mesec, kustosinja za planinstvo, in Tina Di Batista, alpinistka in gorska vodnica.

Za vodenje po razstavi vstopnine ni!