Latok I – premierno predavanje ŠE EN TERMIN

Sporočamo, da je na voljo še nekaj vstopnic za predavanje ob 20.30. Nakup vstopnice je možen le še osebno v muzeju. Rezervacij brez plačila ne sprejemamo!

Zaradi velikega interesa in popolnoma razprodane dvorane z veseljem sporočamo, da smo uspeli zagotoviti še en termin predavanja Latok I na isti dan ob 20:30 uri. Rezervacije so možne preko telefona ali maila. Menjava terminov ni možna.

Vabljeni!

 

Vabljeni na premierno predavanje Luke Stražarja in Aleša Česna, ki sta z Britancem Tomom Livingstonom šele druga v zgodovini in prva s severne strani osvojila Latok I, 7145 m visok vrh v Karakorumu, Pakistan.

Alpinista bosta svoje prvo predavanje o zgodovinski odpravi pripravila v Slovenskem planinskem muzeju

v petek, 16. novembra 2018, ob 18. uri.

Vstopnice bodo na voljo na recepciji muzeja od 17. oktobra dalje. Število sedežev je omejeno, zato vam svetujemo, da si vstopnico zagotovite čimprej.

Vstopnina: 10,00 €

Pred predavanjem, ob 17. uri istega dne, pa vas vabimo na voden ogled muzejske razstave o slovenskih alpinistkah Korajža je ženskega spola.

Po razstavi bosta vodili avtorica Saša Mesec, kustosinja za planinstvo, in Tina Di Batista, alpinistka in gorska vodnica.

Za vodenje po razstavi vstopnine ni!

2018-11-19T09:13:46+00:00