Bi želeli najti izvir Triglavske Bistrice pod steno Triglava? Se prepustiti čarobnemu miru doline Krme? Lahko raziskujete tudi muzejske enote Gornjesavskega muzeja Jesenice! Odločitev je vaša! Dovolite nam pa, da za prevoz poskrbimo mi!

V Slovenskem planinskem muzeju v okviru projekta Obisk gora v času podnebnih sprememb uvajamo prevoze z Jesenic do Vrat (vsak torek in četrtek), do Krme (vsako sredo) ter od Jesenic do Kranjske Gore med muzejskimi enotami GMJ (vsak petek in soboto). Prevozi v alpske doline so brezplačni, za prevoz med muzejskimi enotami pa je potreben nakup vstopnice za vsaj eno muzejsko enoto.

Prevoz lahko rezervirate na tukaj, kjer najdete tudi urnike prevozov ter dobite vse dodatne informacije. Če bi radi še kaj vprašali, bomo veseli vašega klica na +386 (0)8 380 67 30 oziroma elektronske pošte.

Tisti, ki nam sledite na naši Facebook strani, boste zdaj imeli še dodaten razlog za obisk! Stran smo razširili s skupino PREVOZI V HRIBE, ki posameznikom nudi prevoz. Kam? V hribe, seveda! Skupina je nastala v okviru projekta Obisk gora v času podnebnih sprememb, katerega namen je tudi promovirati trajnostni obisk gora. Če iščete družbo na gorskih poteh, se pridružite naši skupini PREVOZI V HRIBE.

Saj veste, kako pravijo: Tujec je samo prijatelj, ki ga še ne poznaš.

Ostanite varni in zdravi!