planinski muzej
Poletni čas od 1. 6. – 15. 9.
(vsak dan)
9.00 -19.00

Zimski čas 15. 9. - 31. 5.
(vsak dan)
9.00 - 17.00

Zaprto:1. 11., 30.12. in 31. 12.

Izven urnika odprto za najavljene skupine.
muzej planinstva
Bi bili radi obveščeni o novicah na naši sceni? Naročite se … »


Slovenski planinski muzej

Triglavska cesta 49
4281 Mojstrana
T: +386 (0)8 380 67 30
info@planinskimuzej.si

muzej planinstva

Voščimo sreče in zdravjaSpoštovani donatorji in vsi tisti, ki o podpori projektu Slovenski planinski muzej še razmišljate, dragi planinci in gorniki ter vsi, ki jim je pri srcu prelepi slovenski gorski svet!


Vsi lahko z zadovoljstvom zremo v iztekajoče se leto 2008, saj nam je uspelo pričeti z gradnjo stavbe Slovenskega planinskega muzeja v Mojstrani. To je nedvomno dogodek, ki je izpolnil prizadevanja številnih generacij planinskih, kulturnih in drugih zanesenjakov, in pomeni pomemben kamenček v mozaiku Slovencev, ki imamo planinstvo zapisano v koreninah.


V imenu Ustanove Avgusta Delavca in vseh, ki si prizadevamo pri realizaciji projekta Slovenskega planinskega muzeja, se za finančni prispevek – donacijo v letu 2008 tako podjetjem kot posameznikom iskreno zahvaljujem.


Naše povabilo velja tudi podjetjem, ki se našemu klicu v letu 2008 še niste odzvali. Upamo, da se sedaj, ko obrisi projekta dobivajo realne osnove, lahko nadejamo tudi pomoči vašega podjetja.


V imenu partnerjev v projektu Slovenski planinski muzej, članov uprave Ustanove Avgusta Delavca in v svojem imenu, Vam želim prijetno praznovanje božičnih praznikov, v letu 2009 pa veliko osebnega zadovoljstva ter poslovnih uspehov. Želimo si, da bi med te uspehe lahko ponosno uvrstili tudi Slovenski planinski muzej.


S planinskimi pozdravi,


predsednik uprave
Ustanove Avgusta Delavca
Miro Eržen 
 
Nazaj