planinski muzej
Poletni čas od 1. 6. – 15. 9.
(vsak dan)
9.00 -19.00

Zimski čas 15. 9. - 31. 5.
(vsak dan)
9.00 - 17.00

Zaprto:1. 11., 30.12. in 31. 12.

Izven urnika odprto za najavljene skupine.
muzej planinstva
Bi bili radi obveščeni o novicah na naši sceni? Naročite se … »


Slovenski planinski muzej

Triglavska cesta 49
4281 Mojstrana
T: +386 (0)8 380 67 30
info@planinskimuzej.si

plezanje

gorništvo
Naročnik: Občina Kranjska Gora; zanj projektna skupina Slovenskega planinskega muzeja.

Organizacija, vsebinski koncept in urejanje besedil: Conforma, d.o.o.    LOGO CONFORMA.jpg

Oblikovanje in programiranje: NoviSplet.com   novi splet

Pravno obvestilo

Copyright 2008 Slovenski planinski muzej. Vse pravice pridržane.


Vsebinsko in slikovno gradivo na spletnih straneh je last Občine Kranjska gora in ga je prepovedano prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez dovoljenja Slovenskega planinskega muzeja. Gradivo se lahko uporablja izključno za nekomercialne namene, kjer pa mora ohraniti vsa potrebna obvestila o avtorskih pravicah.

Slovenski planinski muzej se bo po najboljših močeh trudil zagotavljati točne in ažurne podatke na svojih straneh, vendar ne prevzema nobene odgovornosti za občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij ter tudi za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Pridržujemo si pravico, da brez predhodnega opozorila kadarkoli spremenimo vsebino spletnih strani.

Na spletni strani Slovenskega planinskega muzeja obstajajo nekatere povezave na druge spletne strani, ki niso s Slovenskim planinskim muzejem v neposredni povezavi. Omenjene strani ne spadajo v okvir pravnih obvestil, ki se jim zavezuje Slovenski planinski muzej.

Zaščita zasebnosti

Na svojih spletnih straneh in povezanih straneh bo Slovenski planinski muzej zbiral nekatere podatke osebne narave in sicer za uporabo sistema pošiljanja e-novic.

Slovenski planinski muzej bo obiskovalce svojih strani vedno obvestil o pogojih zasebnosti, s katerimi se bodo le-ti morali strinjati, preden bodo posredovali svoje podatke.

Slovenski planinski muzej se zavezuje, da bo pridobljene podatke uporabljal izključno za namene, za katere jih je pridobil in jih ne bo posredoval tretjim osebam.