Mi mamo se fajn

Slovenski planinski muzej je doživljajsko središče mladih vseh starosti. Prireditve in dogodki so namenjeni druženju, vzgoji, kulturi in izobraževanju v planinskem in turističnem duhu. Predvsem pa se trudimo, da bi se vsi obiskovalci našega muzeja imeli fajn!

Muzej je za mlade obiskovalce neskončen vir znanja, zato so ravno oni ciljna skupina, ki ji posvečamo posebno pozornost. S skrbno premišljenimi pedagoškimi programi in interaktivnimi vsebinami želimo nadobudnim raziskovalcem znanje, ki ga nudi muzej, podati na zabaven način in spodbujati njihovo ustvarjalnost.

Seveda ne postavljamo na stranski tir odraslih obiskovalcev. Z raznolikostjo predstavljenih tem na občasnih razstavah, muzejskih večerih, projekcijah in delavnicah uspemo pritegniti še tako zahtevno publiko.

Povej mi in bom pozabil,
pokaži mi in se bom spomnil,
vključi me in bom razumel.
(kitajski pregovor)

Da bo raziskovanje muzeja bogatejša izkušnja za individualne obiskovalce, vam nudimo avdiovodič, ki ga brezplačno lahko poslušate preko svojega pametnega telefona s spletne strani izi.TRAVEL.

Na programe se prijavite vsaj pet delovnih dni pred obiskom po e-pošti neli.stular@planinskimuzej.si ali nas pokličite na 08 380 67 32 (kustosinja pedagoginja).